Lider du af tandlægeskræk?

Vores personale er klar til at hjælpe dig!

Ring til os: 33 21 38 34

Drop tandlægeskrækken – hvordan og hvorfor?

Tandlægeskræk - Tandlæge Kristian Grauhl Bentsen

Du kender det måske? Du har lige modtaget den regelmæssige indkaldelse til tandlægen, og du kan allerede mærke den sugende fornemmelse i maven; du føler dig slet ikke parat til en tur til tandlægen.

Måske føler du det er unødvendigt, og du har egentlig heller ikke rigtig tid til det? Måske synes du det er dyrt, og du har ikke fået sat penge af til det?

Eller måske har du nogle dårlige erfaringer med besøg hos tandlægen, og du kan med det samme huske hvor ubehageligt det var sidste gang du tog afsted?

Dette er tanker, som man kan genkende, når de skal til tandlægen og nogle føler sig meget skræmte, når de modtager indkaldelsen. Der er dog ingen grund til at holde fast i skrækken, og du vil takke dig selv, når du overkommer den berømte tandlægeskræk.

Nogle mener ikke de har behov for et besøg hos tandlægen. Og måske er du overbevist om, at du slet ikke nogen huller, og derfor behøver du ikke tage af sted. Hvis du vil af med tandlægeskrækken, er første skridt at droppe alle undskyldningerne – bare tag afsted.

Det er hurtigt ovre, og det vil sikkert vise sig at være en helt rolig oplevelse. Mange tandlæger har særligt fokus på folk, der har tandlægeskræk, og derfor er de også meget opmærksomme på at de skal være forsigtige. Her er det en god idé at sige det til sekretæren eller til tandlægen inden du går ind – vær ærlig omkring din tandlægeskræk, så hjælper de dig igennem din undersøgelse.

Gå til tandlægen

Den nemmeste måde at droppe tandlægeskrækken på, er ved at tage tyren ved hornene og se sin frygt i øjnene. Det kan måske virke angstprovokerende, og du føler dig på ingen måder tryg ved tanken, men en positiv oplevelse hos tandlægen, er typisk den oplevelse, der sørger for at du kan blive din skræk til livs.

Tandlægebesøg behøver ikke at være dårlige eller forbundet med noget, der ikke er rart. Sørger du for at følge tandlægens anvisninger og at holde en god hygiejne i din mund samt pleje dine tænder på den rigtige måde, så vil din tandlægebesøg fremover være lette og ukomplicerede. Her er det nemlig dig, der har styringen.

Sørger du for at holde din mund frisk og ren, børste tænder morgen og aften og bruge tandtråd, så vil du sandsynligvis ikke få nogen komplikationer med dine tænder – og så er tandlægebesøget hurtigt overstået.

Hvordan kan vi hjælpe?

Lider du af tandlægeskræk? Har du spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan sende os en besked, ved at bruge formularen.

hCaptcha

"Kristian Gauhl Bentsen er en enormt dygtig tandlæge, og en meget sympatisk og givende person. Aldrig har en tandlægeoplevelse været så fascinerende, lærerigt og trygt, som når man er hos hans klinik. Fagpersoner som ham kan man kun ønske, at der fandtes flere af"

Yasser Ghanbari
    

"Jeg har været patient hos Kristian Gauhl i mange år, og jeg er overmåde tilfreds. Ikke alene får jeg en superb behandling, men Kristian lægger også en ære i at undervise i, hvorledes jeg bedst bevarer mine tænder sunde.
En rigtig dygtig og kompetent behandling"

Mona Elisabeth Østergaard
    

"Min varmeste anbefaling. Jeg fik Kristian Gauhl anbefalet af en veninde i starten af 00'erne, og har sværget til klinikken lige siden. Både Kristian og Christian er super søde og kompetente, og jeg går altid derfra med gode fif til tandplejen derhjemme og et smil om munden."

Bettina Schultz